Get Audio+
Scan to download the app

hadiah

7 Results / Page 1 of 1

Social News

“Wedding Gift Paling Mahal” – Kawan Buat Hal, Bagi Kambing Sebagai Hadiah Perkahwinan

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang lelaki ingin membuat kejutan kepada salah seorang rakannya yang berkahwin.Disebabkan dia adalah seorang taukey kambing, dia bermurah hati untuk memberi salah seekor kambing kepada sahabat baiknya itu.Apa yang lebih melucukan, kambing tersebut dilihat siap dipakaikan dengan ribbon besar sebelum dibawa ke rumah pengantin.Sampai di majlis, lelaki berkenaan terus membawa kambing tersebut untuk berjumpa dengan tuan barunya itu. Pengantin lelaki dan... Click here to read the […]

today2 March 2021

Social News

[VIDEO] Nikah Umur 18 Tahun, Gadis Ini Tak Sangka Suami Beri Kereta Mewah Sebagai Hadiah

Menerusi video tersebut, difahamkan kedua pengantin itu baru berusia 18 tahun dan telah memuat naik momen indah di hari perkahwinan mereka.Sebelum itu, pengantin perempuan disuruh untuk menutup mata kerana si suami mahu memberikan kejutan istimewa buatnya.Suaminya kemudian membuka ikatan kain tersebut dan membuat kejutan dengan memberi hadiah kereta mewah buatnya. Difahamkan, suaminya juga telah membeli kereta tersebut secara tunai.ο»ΏGadis itu juga ada menceritakan bagaimana mereka... Click here to read the […]

today22 February 2021

Social News

[VIDEO] Hadiahkan Anak ‘Kerusi Gaming’ Baru, Bapa Ini Buat Ramai Tersentuh Hati

Tidak dapat dinafikan lagi, pelbagai jenis permainan video popular boleh kita dapati pada era masa kini Terutamanya bagi golongan muda, permainan video sekarang telah menjadi aktiviti popular kerana dari segi graphic dan game yang sangat memuaskan. Jadi tidak hairanlah mengapa ada sesetengahnya ada yang sanggup menabung duit demi memiliki video permainan idaman mereka. Namun, lain pula dengan video yang tular di TwitterΒ ini apabila si ayah memberikan sokongan kepada hobi anaknya... […]

today15 February 2021

Social News

Bunga Ros 12 Kuntum RM20 Sahaja & ‘Fresh Flowers’ Lain Di Kedai Bunga Pasar Seni Ini. Wah!

Overall kalau nak cari bunga ros, daisy, orkid, kekwa memang kedai ni banyak jual borong. Harga murah compare kedai bunga lain area pasar seni. Beli yg dah siap gubah tu mahai weh, RM35-RM50. Btw kedai Lee Wah Florist ni buka jam 8.30 pagi tapi 8 pagi dah ramai beratur. Tadi aku datang hari Ahad, luckily stok masih banyak. Elok korang datang pagi sebab bunga masih fresh, banyak... Click here to […]

today30 June 2020

Social News

Gadis Ini Dedah Makna Berbeza Bagi Setiap Jumlah Bunga Ros. Netizen Risau Dapat 17 Kuntum!

Dalam banyak-banyak bunga pula, bunga ros yang dianggap ratu bunga kerana ia melambangkan kecantikan. Bukan itu sahaja, bunga ros juga dikatakan lambang cinta. Ramai pasangan kekasih akan menghadiahkan bunga ros sebagai tanda cinta. Meskipun bunga itu akan layu, namun perasaan dan pengalaman menerima bunga dari seorang yang tersayang memang tidak dapat... Click here to read the full article. Source:

today26 June 2020

Social News

β€œSempena Birthday Saya Pada 21 April, Hadiah Istimewa Adalah Rakyat Kekal Duduk Di Rumah”

Umum sedia maklum,Β Datuk Dr. Noor Hisham adalah salah seorang yang telah 'menghiasi' kaca televisyen ketika wabak Covid-19 kian meruncing pada ketika ini.Bukan setakat itu sahaja, setiap hari jam 5 petang, anak kelahiran Sepang, Selangor ini akan mengadakan Sidang Media Harian bagi memaklumkan tentang perkembangan mutakhir wabak Covid-19 ini serta hal berkaitan yang lain.Tambahan pula,... Click here to read the full article. Source:

today20 April 2020