Get Audio+
Scan to download the app

kecantikan

2 Results / Page 1 of 1

Social News

Tips Diet Paling Mudah Untuk Beginner

Senang cerita, siapa je yang tak nak kurus dan cantik. Tetapi, bukanlah bermaksud jika anda mempunyai saiz badan yang besar, anda tidak cantik ya. Cantik itu adalah subjektif. Dalam dunia ni, semua orang cantik dengan cara yang tersendiri. Cuma, kita hanya perlu yakin dengan keterampilan diri masing-masing supaya dapat menaikkan lagi confident level kita.Baru-baru ini, seorang gadis telah memuat naik gambarnya sebelum dan selepas diet di laman sosial Twitter. Menariknya, […]

today7 November 2020

Social News

Nak Ayu Macam Raja Permaisuri Agong? Tunku Azizah Dedah Produk Kulitnya Yang Mampu Milik!

Menerusi sebuah video daripada Utusan Online, Tunku Azizah berkongsi tentang cara baginda berfesyen dan menjaga kecantikan. Meskipun mampu untuk memiliki pakaian atau barangan daripada jenama terkemuka, namun baginda lebih gemar untuk bersederhana.Β β€œCukuplah round neckΒ danΒ straightΒ atau pun baju kurung,” kongsi Tunku Azizah tentang gaya fesyen baginda.ο»Ώ Dalam menjaga... Click here to read the full article. Source:

today4 June 2020