Get Audio+
Scan to download the app

lifestlye

5 Results / Page 1 of 1

Social News

Matching Baju Dengan Colour Combination Ini

Mana tidaknya, pemakaian baju yang kemas dan cantik bukan saja dapat meningkatkan keyakinan diri, malah juga boleh memberikan persepsi yang baik kepada orang lain.Menjadi seorang yang presentable tidak semudah itu, pelbagai cara dan inisiatif yang perlu dilakukan. Lebih-lebih lagi, bagi wanita berhijab yang kadangkala susah nak pilih warna tudung supaya match dengan outfit bukan?Salah satu cara untuk anda kelihatan lebih presentable dan fashionable adalah memilih kombinasi warna... Click here to read the full article. Source:

today6 April 2021

Social News

5 Kafe ‘Insta-Worthy’ Di Johor

Kafe ini menghidangkan makanan Korea seperti tteokbokki, ayam goreng spicy, bimbimbap dan pelbagai dessert yang sedap dan cantik. Bukan kek je yang ada, ada scones, mochi puff, muffins dan macam-macam lagi! Apa yang menarik, mereka menawarkan pakej painting. You guys boleh spend time painting dengan kawan-kawan. Alamat:12, Jalan Perang, Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru.Waktu operasi:Isnin & Ahad (11am - 6pm).Rabu - Sabtu (11am - 8pm).Tutup setiap hari Selasa.Dapatkan maklumat lanjut... Click […]

today17 December 2020

Social News

10 Barang Hiasan Kaison Untuk Meja Makan Yang Elegant

Selepas tu, alaskan alaskan meja dengan table mat, baru la cantik nak susun pinggan mangkuk! Boleh pilih table mat mengikut kesesuaian, yang segi empat atau bulat. Susunkan sudu dan garfu di tepi pinggan. Cawan jangan lupa...Harga: RM3.50 (1pc bulat), RM12.90 (4pcs segi empat), RM13.90 (1pc rotan).

today14 December 2020

Social News

Tips Jimatkan Cecair Pencuci Pinggan Di Rumah Guna Garam. Save & Double Up Sabun Anda!

Perasan tak sabun pencuci pinggan kat rumah sentiasa cepat habis... Tak sampai sebulan memang dah habis satu botol. Kena pergi beli lagi sabun pencuci pinggan... Image via GIPHY Tak payah risau lagi sebab kita ada tips yang berguna daripada seorang pemilik akaun Twitter, @AinulNunanaa. Gadis ini berkongsi cara nak jimatkan sabun pencuci pinggan di rumah. Beli satu double up jadi dua. Fuh, power, memang jimat ni! Jom follow tips... Click […]

today18 November 2020

Social News

Selangor Restricts Restobars Operarting Hours

He said with appropriate measures, Selangor will succeed in controlling the COVID-19 situation."Among the measures taken are the operating hours of the COVID-19 Operations Room based in the Selangor Economic Action Council control room, at the state administration building, has been extended until 7pm to enable the state government to monitor and review latest COVID-19 developments," he said.The state government, he added, will also be offering free targeted testing for […]

today3 October 2020