Get Audio+
Scan to download the app

perempuan

7 Results / Page 1 of 1

Social News

[VIDEO] Tengah Syok Berjoget Sakan Di TikTok, Tapi Reaksi Si Ayah Ini Pula Jadi Tumpuan

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur melihat aksi kanak-kanak tersebut dengan ayahnya.Malah, ada mengingatkan agar ibu bapa jangan terlalu mendedahkan anak-anak dengan gajet dan sosial muda ketika di usia muda. Ada juga yang menyokong dengan tindakan ayah kanak-kanak itu yang menghentikannya.Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 205.5K views, 4,543 retweets dan 5,056 likes di Twitter.Berikut di bawah adalah antara komen... Click here to […]

today27 March 2021

Social News

[VIDEO] Pemuda Ini Kongsi Cara ‘Lelaki Vs Perempuan’ Bila Drive Kereta. Betul Ke Bohong?

Apa yang cuba disampaikan oleh pemuda itu adalah dengan melakonkan semula gelagat yang dibuat oleh golongan lelaki di mana kebanyakan mereka akan terus memulakan pemanduan sebaik sahaja memasuki kenderaan.Sementara itu, bagi wanita pula, pemuda itu menggambarkan rata-rata mereka akan membetulkan car seat, menanggalkan kasut, reverse banyak kali dan pelbagai lagi yang selalu mereka buat apabila menaiki kenderaan.Susulan daripada video itu, pelbagai reaksi dan komen yang diterima oleh... Click here to […]

today12 March 2021

Social News

“Bahagia Cara Kami Orang Perempuan” – Gelagat Si Isteri Masuk ECO Shop Ini Jadi Perhatian

Rakyat Malaysia terutamanya orang perempuan dengan barang murah berpisah tiada. Mana taknya, boleh jimat duit dan dapat barang yang dikehendaki pula tu kan? Confirm melompat keriangan! Image via GIPHY Kadang kala, bagilah masa sehari suntuk untuk golongan wanita bershopping, pasti tidak cukup.Β Lebih teruk, bila suami atau pasangan jadi peneman, kelihatan muka bosan dan cuak tatkala menunggu pasangan membeli-belah. Jangan fikir wanita... Click here to read the full article. Source:

today13 February 2021

Social News

[VIDEO] “Perempuan Tak Rasa” – Lelaki Ini Kongsi Momen Paling Best Di Asrama

Menerusi video tersebut, kelihatan sekumpulan pelajar lelaki sedang berhibur dengan melakukan pelbagai aktiviti menarik.Β Menurut video itu, ia adalah aktiviti weekend yang sering dilakukan oleh pelajar untuk bergotong-royong sambil membersihkan kawasan asrama.Mereka juga turut mengambil kesempatan itu dengan menghiburkan diri masing-masing dengan pelbagai aktiviti yang menyeronokkan. Malah, mereka juga memberitahu pelajar asrama perempuan pasti tidak boleh melakukan aktiviti seperti... Click here to read the full article. Source:

today6 February 2021

Social News

[VIDEO] “Rasa Akak Kena Curang Lah” – Girlfriend Abang Tiba-Tiba Call Masa Tengok TikTok

TikTok merupakan satu medium baru untuk anak-anak muda menunjukkan pelbagai aktiviti dan bakat mereka Mana tidaknya, bukan saja golongan muda yang meminati TikTok, malah golongan berumur juga tidak terkecuali daripada menyerlahkan bakat mereka di platformΒ itu.ο»Ώ Namun, lain pula dengan video yang tular di laman TikTok baru-baru ini yang menunjukkan seorang gadis menjawab panggilan ketika sedang asyik menggunakan aplikasi TikTok di telefon. Image... Click here to read the full article. Source:

today30 January 2021

Social News

[VIDEO] Anak Cabar Hidupkan Mentol ‘Tanpa Sentuh’, Tapi Reaksi Bapa Ini Pula Curi Tumpuan

Namun, bapanya dengan serta merta berkata perkara itu sangat mustahil untuk dilakukan, dan dia bertanya jika anaknya itu baru lepas menonton rancangan sains untuk mengetahui helah tersebut.Anaknya kemudian berkata tidak dan menunggu bapanya untuk berputus asa. Apabila lelaki itu menyerah, anaknya terus mengambil wayar lampu dan menggosokkannya pada belon di belakang mereka sebelum memasang pada suis dan mentol pun menyala.Apa yang lebih melucukan, bapanya dilihat terkejut dan ternganga... Click here […]

today24 December 2020