Get Audio+
Scan to download the app

produk

4 Results / Page 1 of 1

Social News

Syatilla Melvin Promosi Produk Berunsur Lucah

Menurut laporan, Syatilla atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin berkata, mereka sememangnya sengaja menggunakan foto yang membawa pelbagai maksud dan sudah menjangka perkongsian itu akan mendapat perhatian ramai.Kalau mereka nampak benda itu secara negatif memang automatik ia akan jadi negatif. Tapi kalau berbeza pula kalau mereka pandang secara positif. Ikut pada... Click here to read the full article. Source:

today18 September 2020

Social News

Produk Skincare Koolit Akhirnya Dicuba Oleh Lelaki Ini. Selepas 3 Minggu, Lihat Hasilnya

Sebenarnya, gatal-gatal pada kulit saya taklah teruk mana. Tapi, ada waktu ia agak merimaskan. Paling stress, kalau saya dah mula tergaru-garu sepanjang hari dan kulit yang kemerahan bekas menggaru tadi tu jadi pedih. Keadaan ni dah tentu buat saya rasa tak selesa terutamanya bila di tempat kerja.Apa yang menakjubkan, selepas 2 minggu menggunakan losyen Koolit™ saya mula perasan kulit... Click here to read the full article. Source:

today26 June 2020

Social News

Dah Cuba ‘Skincare’ Terbaru Jenama Koolit Ini? Dengar-Dengar Ia Jadi Kegilaan Ramai. Wah!

Sebenarnya ada banyak lagi review yang kami jumpa di Twitter, tapi kami yakin ini dah lebih dari cukup. Lagipun, sebaiknya anda cuba sendiri produk Koolit™ ni barulah dapat tahu.Hasil carian kami di internet, produk Koolit™ ada tiga pilihan iaitu Koolit™ Soothing Lotion, Koolit™ Calming Cream & Koolit™ Gentle Body Wash. Ketiga-tiga pilihan produk ini ternyata sesuai untuk... Click here to read the full article. Source:

today14 June 2020

Social News

Nak Ayu Macam Raja Permaisuri Agong? Tunku Azizah Dedah Produk Kulitnya Yang Mampu Milik!

Menerusi sebuah video daripada Utusan Online, Tunku Azizah berkongsi tentang cara baginda berfesyen dan menjaga kecantikan. Meskipun mampu untuk memiliki pakaian atau barangan daripada jenama terkemuka, namun baginda lebih gemar untuk bersederhana. “Cukuplah round neck dan straight atau pun baju kurung,” kongsi Tunku Azizah tentang gaya fesyen baginda. Dalam menjaga... Click here to read the full article. Source:

today4 June 2020