Get Audio+
Scan to download the app

videosedih

11 Results / Page 1 of 2

Social News

β€œBukan Senang Jadi Janda” – Berebut Anak, Video Wanita Ini Buat Ramai Sedih & Geram

Masalah hak penjagaan anak sering menjadi punca pergaduhan yang besar antara bekas suami dan isteri.Tambahan lagi jika bekas pasangan jenis susah untuk memberikan kerjasama dan hanya mementingkan diri sendiri, yang menjadi mangsa adalah anak-anak yang tidak berdosa.ο»ΏSama seperti sebuah video tular ini apabila seorang wanita menangis berebut anaknya dengan bekas suami di dalam kereta mencuri perhatian ramai.Lihat video penuh itu di bawah:

today4 May 2021

Social News

[VIDEO] Kawan Dikutuk Tak Ada Anak Walaupun Dah Lama Kahwin, Wanita Ini Menangis Teruk

Menerusi video yang dimuat naik oleh wanita yang dikenali sebagai Cik My, dia menceritakan situasi semasa dia sedang melepak bersama kawan-kawannya sehingga keluar topik tentang zuriat."Ada la sorang kawan aku tu dia kahwin lama dah tapi tak ada anak, 15 tahun macam tu lah. Lepas tu kawan kami sorang lagi memang senang lekat setahun sekali ada anak""Dia tanya hang tak ada anak ke? Hang tak teringin ke ada anak? Hang […]

today19 April 2021

Social News

[VIDEO] Gagal Tahan Air Mata, Lelaki Ini Menangis Jumpa Mak Ayah Lepas 6 Bulan Latihan

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah mendapat 1.6M views, 202.5K likes, 8.7K comments dan 5.3K shares di TikTok.Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut mengalirkan air mata melihat video tersebut dan dapat bayangkan betapa bangganya ibu bapa lelaki itu melihat anaknya berjaya menjadi seorang anggota polis.Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

today18 March 2021

Social News

Duduk Serumah Dengan Mentua, Wanita Ini Menangis Dah Penat Masak Tapi Lauk Pula Kena Buang

Menerusi video yang dimuat naik oleh wanita bernama Dek Nana di laman TikTok milik peribadinya, kelihatan dia sedang menangis sambil mengesat air mata kerana masakannya tidak dihargai oleh mak mentua."Pagi tadi aku masak sayur, tengahari aku buka masih banyak lauknya. Lepas wudhu' aku tengok periuk dah ada dalam singki dan kosong. Bila aku check, rupa-rupanya sayur tu dibuang, padahal masih banyak""Benda ni jadi lepas anak perempuan dia balik, lepas tu […]

today16 March 2021

Social News

[VIDEO] 5 Tahun Bercinta Tanpa Restu, Gadis Ini Menangis Datang Majlis Kahwin Ex-Boyfriend

Menerusi rakaman video yang dimuat naik oleh Yuli Widyawati, kelihatan dia ketika itu menghadiri majlis perkahwinan bekas kekasihnya.Dengan kapsyen "biarlah aku bersedih asal kau bahagia, 5 tahun jadi milik orang lain", Yuli meluahkan rasa sedihnya kerana hubungan cinta yang dibina selama bertahun-tahun putus di tengah jalan kerana tidak direstui keluarga.Walau bagaimanapun, dia tetap pasrah dan datang berjumpa dengan bekas kekasihnya itu. Di akhir video ketika dia memberikan hadiah... Click here […]

today12 March 2021

Social News

[VIDEO] Dikejar Anjing Semasa Hantar ‘Parcel’, Lelaki Ini Patah Hidung Terlanggar Motor

Menerusi video tersebut, lelaki itu yang berkhidmat di syarikat Ninja Van telah berkongsi cerita sebenar apabila ramai yang salah anggap dia digigit oleh anjing.Dia menjelaskan sebenarnya ketika itu dia sedang menunggu di luar rumah seorang customer dan beberapa minit selepas itu, datang seekor anjing kepadanya.ο»Ώ"Saya lari dan terlanggar salah satu motor yang melalui kawasan tu, tiada gigitan dari anjing tu. Saya cedera sebab terlanggar motor""Cuma nak nasihat even saya tak […]

today9 February 2021

Social News

[VIDEO] β€œNak Ikut Ayah Ke Mama?”

Menurut Mija, dia teringat kejadian semasa dia kecil di mana ayahnya membawa dia ke sebuah hotel tanpa pengetahuan mamanya.Β "Seharian mama cari and mama decide untuk buat report polis. Bila mama tahu aku dengan ayah dekat hotel, mama datang dengan polis. And benda ni jadi pressure for a 3 years old me."My parents bagi aku decide dalam masa 3 minit, nak ikut ayah atau mama. Dua-dua penting untuk aku. Ayah mengalah […]

today7 December 2020

Social News

[VIDEO] Adik Dah Pregnant Kali Kedua, Wanita Ini Sebak Ditanya Bila Nak Tambah Anak Lagi

Lumrah orang kita, apabila nampak pasangan yang baru berkahwin saja, pasti soalan pertama yang akan ditanya ialah 'bila nak mengandung?' atau 'perut dah ada isi ke?'.Malah kalau sudah ada anak sekalipun, pasti akan ditanya 'bila nak tambah anak kedua?'. Ada saja soalan yang nak diajukan, lebih-lebih lagi mak cik bawang yang sibuk jaga tepi kain orang.Begitulah juga dengan video yang dimuat naik oleh seorang wanita ini di laman sosial TikTok, […]

today5 December 2020