Get Audio+
Scan to download the app

hantu

7 Results / Page 1 of 1

Social News

Leka Layan Video Sampai Pukul 3 Pagi, Lelaki Ini Cuak Bila Dengar ‘Suara Lain’ Menyahut

Menerusi video itu, kelihatan lelaki tersebut sedang seronok melayan video di TikTok pada pukul 3 pagi dan tergelak terbahak-bahak apabila muncul babak kelakar di skrin telefonnya.Namun sebaik saja dia gelak tawanya habis, kedengaran suara lain yang seakan-akan meniru gelaknya. Suara tersebut seperti suara seorang perempuan yang agak garau.Terkejut dengan suara itu, lelaki tersebut pantas membaca Bismillahirahmanirrahim dan memberi salam. Tiba-tiba suara tersebut menyahut salamnya... Click here to read the full […]

today2 February 2021

Social News

7 Koleksi Kisah Seram UiTM Ini Pasti Buat Korang Tak Tidur Malam

Siapa je yang tak tahu Tasik Tun Fatimah kan? Port paling famous dalam kalangan student dekat UiTM Lendu, Melaka.Macam-macam kisah yang berlaku dekat tasik ni. Salah satunya adalah cerita yang akan dikongsikan di bawah daripada seorang bekas pelajar yang bernama Pika.Benda ni berlaku sewaktu diploma kami di UiTM Lendu. Kebiasaannya pada cuti weekend kami akan keluar ke bandar. Tak kisah la tengok wayang ke, makan-makan ke. Saja isi masa lapang. […]

today30 October 2020