Get Audio+
Scan to download the app

pasarrayaseismik

10 Results / Page 1 of 2

Social News

Mana Nak Cari Lemang

Perayaan ini juga meraikan tamatnya ibadah puasa yang dilaksanakan oleh umat Islam pada bulan Ramadan. Oleh itu, tidak sah kalau tidak raikan dengan pelbagai juadah yang lazat dan enak bukan? Antara juadah yang dihidangkan semasa raya pertama ialah rendang, lemang, ketupat, kuah kacang dan sebagainya. Tidak dilupakan juga, pelbagai jenis balang kuih raya yang menarik perhatian. Disebabkan pelbagai juadah nak sediakan pada pagi raya, kali ini kami ingin kongsikan tempat jual […]

today3 May 2021

Social News

Raya Dah Nak Dekat, Jom Serbu 7 Local Seller Ini, Macam-Macam Tema & Warna Ada!

Haa bagi yang suka nampak klasik dan ala-ala stail tradisional, korang wajib beli baju raya dekat @lilypetuna ni.Memang sangat sesuai untuk korang yang nak nampak macam gadis Melayu terakhir. Kalau nak tahu, nama koleksi baju raya mereka juga memang mengikut tema dulu-dulu seperti Tun Teja, Ledang, Saloma, Endang, Puspawangi, Baiduri dan Dewi. Menarik kan?Nak tengok koleksi baju raya mereka yang lain? Klik di sini.

today28 April 2021

Social News

Jualan Beg, Kasut Raya Bata Curi Tumpuan Sempena Ketibaan Syawal Ini!

Selain boleh berjimat, berbelanja di musim perayaan juga adalah waktu terbaik untuk menambah koleksi peribadi.Sinonim dengan kasut dan beg berkualiti pada harga mampu milik, tahun ini Bata kembali dengan lebih kejutan untuk rakyat Malaysia.Pelbagai koleksi eksklusif ditampilkan untuk pilihan kasut wanita, lelaki dan kanak-kanak, sekali gus memudahkan keperluan bagi kelengkapan seisi keluarga di bawah satu bumbung.Lebih menarik, Bata turut menampilkan dua selebriti terkenal tanah air,... Click here to read the […]

today19 April 2021

Social News

Ini 12 Vendor Kuih & Baju Raya Yang Anda Boleh Dapatkan Di FV Bazaar. Jom Shopping Online!

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik. Ramadan dah nak dekat, mesti ada di antara korang yang terfikir-fikir dekat mana nak beli kuih dan baju raya tanpa perlu keluar rumah bukan? Di sini kami akan kongsikan one stop centre untuk memudahkan korang membeli-belah secara online saja, tak perlu keluar rumah! Fashion Valet kini menyediakan platform bagi semua jenis vendor lokal untuk... […]

today8 April 2021

Social News

List Vacuum Cleaner Slim & Stand Terbaik Di Shopee

Walaupun penyapu masih relevant digunakan pada zaman sekarang, namun anda juga perlukan vacuum cleaner bagi memastikan rumah lagi bersih dan terhindar dari habuk-habuk kecil.Bagi anda yang masih tidak tahu dekat mana nak cari vacuum cleaner yang berkualiti dengan harga berbaloi, kami akan kongsikan beberapa jenama terbaik dan paling ramai beli di Shopee.Buat apa susah-susah nak pergi beli dekat kedai sedangkan anda boleh shopping melalui online bukan? Semuanya di hujung jari,... Click here […]

today1 April 2021

Social News

Makeover Deko Bilik Minimalis Dengan Barang Shopee Estetik

Disebabkan itu, kebersihan dan kecantikan bilik tidur ini perlu sentiasa dijaga demi keselesaan masing-masing. Barulah rasa tenang nak buat kerja, belajar atau tidur. Taklah bersepah! Pelbagai idea makeover dan dekorasi bilik telah menarik perhatian ramai orang dengan kelengkapan barangan yang dijual di Shopee. Mana taknya, semua barang murah-murah boleh dapatkan di sana. Bukan sahaja murah, cantik dan estetik pula tu. Jom baca artikel ini untuk dapatkan idea dekorasi bilik... Click here to […]

today29 March 2021

Social News

Serabut Peti Ais Bersepah? Jom Beli 5 Barang Ini Untuk Realisasikan ‘Dream Fridge’ Anda

Semakin besar saiz peti ais, semakin banyak makanan yang kita nak simpan. Namun, bukan semua orang tahu menjaga peti ais dalam keadaan yang kemas dan tersusun.Pasti pening kepala nak mengemas peti ais jika terlampau banyak makanan yang ada di dalamnya. Macam mana nak pastikan semua makanan tersusun rapi dengan menggunakan budget yang rendah?Tak susah pun, kalau rajin dan pandai menyusun pasti anda akan puas hati melihat dream fridge yang anda inginkan.Jom […]

today25 March 2021