Get Audio+
Scan to download the app

Social News

Makeover Deko Bilik Minimalis Dengan Barang Shopee Estetik

today29 March 2021

Background



Disebabkan itu, kebersihan dan kecantikan bilik tidur ini perlu sentiasa dijaga demi keselesaan masing-masing. Barulah rasa tenang nak buat kerja, belajar atau tidur. Taklah bersepah!Β 

Pelbagai idea makeover dan dekorasi bilik telah menarik perhatian ramai orang dengan kelengkapan barangan yang dijual di Shopee. Mana taknya, semua barang murah-murah boleh dapatkan di sana. Bukan sahaja murah, cantik dan estetik pula tu.Β 

Jom baca artikel ini untuk dapatkan idea dekorasi bilik…

Click here to read the full article.

Source:

Written by: Ellina Chan


Previous post

Social News

Wanita Ini Cuba Masak ‘Sotong Kembang’ Guna Pressure Cooker, Tapi Lain Pula Yang Jadi

Menerusi perkongsian daripada Norliza Liza, dia menceritakan kisahnya yang baru pertama kali ingin memasak sambal sotong kembang.Namun lain pula yang terjadi apabila dia tersalah setting periuknya iaitu menekan suhu untuk merebus daging kerana selama ini dia hanya menggunakan pressure cooker untuk memasak daging saja."Alih-alih bila buka periuk akak pun nak keluarkan sotong, ehhh mana pergi sotong ni. Sambal dah elok masak, sotong ni nyorok. Tak puas hati akak tuang je […]

today29 March 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *