Get Audio+
Scan to download the app

Twitter

89 Results / Page 4 of 10

Social News

Gara-Gara ‘U-Turn’ Doktor Ini Bertengkar, Maki & Doakan Pemandu Yang Lain Dapat Covid-19

Menerusi video yang dirakam menggunakan dashcam, pada mulanya kereta si perakam berada di jalan utama sebelum doktor itu membuat pusingan U dari arah bertentangan.Sejurus selepas itu, si perakam pantas membunyikan hon kepada doktor berkenaan kerana keretanya dikatakan telah memakan jalan utama.Akibat tidak berpuas hati, doktor itu bertindak membunyikan hon berulang kali dan mengejar kereta si perakam sehingga tiba di traffic light.Apa yang lebih mencuri perhatian ramai adalah apabila... Click here […]

today3 February 2021

Social News

[VIDEO] Gelagat Remaja Lelaki Ini Pakai Towel Siap Buat Catwalk Curi Tumpuan Ramai. Lawak!

Menerusi rakaman berdurasi 57 saat itu, kelihatan kawannya dengan confident menarik bagasi sambil memakai tuala dan membuat catwalk seperti dia sedang berada dalam sebuah rancangan popular satu ketika dulu iaitu Akademi Fantasia.Apa yang lebih menghiburkan adalah dia siap membawa dua watak sebagai Mira dan Shahrul, sekali gus membuatkan si perakam video tidak dapat menahan ketawanya gara-gara lawak spontan yang dibuat oleh kawannya itu.

today26 January 2021

Social News

“Trend Kahwin Muda Membimbangkan” – 2 Minggu Nikah Dah Bercerai Sebab Belum Bersedia

Lebih-lebih lagi jika umur semakin meningkat dewasa dan kawan-kawan sekeliling pun ramai yang sudah berumah tangga. Namun, anda perlu tahu perkahwinan ini bukanlah satu perkara yang remeh dan senang prosesnya. Jika belum bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai suami dan isteri, lebih baik jangan fikir lagi soal kahwin. Kalau tidak, maka akan terjadilah macam-macam dugaan dan tragedi sedih kepada anda dan pasangan. Malah akan turut terkena tempias kepada keluarga kedua-dua belah... Click here […]

today24 January 2021

Social News

[VIDEO] “Bergaduh Macam Anjing Dengan Kucing” – Dua Ekor Harimau Ini Buat Netizen Terpegun

Pernahkah anda melihat harimau bergaduh dan bergelut depan mata? Kebiasaannya kita akan sering melihat kucing bergaduh dan bercakaran apabila berselisih faham untuk menunjukkan siapa yang lebih berkuasa. Kali ini kami akan kongsikan pula video dua ekor harimau yang dikatakan bergaduh seperti dalam filem Clash Of The Titans. Video yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman Twitter ini telah mencuri tumpuan netizen apabila dua ekor harimau itu bergelut secara tiba-tiba ketika... […]

today22 January 2021

Social News

Vulgar Tweets By MCMC Account In 2014 Leads To Full-Blown Investigation

Lim Kit Siang's political secretary Syahredzan Johan issued a statement saying that MCMC and the Ministry of Communications and Multimedia (KKMM) must come clean. He noted that Naz's claim raises several questions that need to be answered. "First, is it true that MCMC's account used to be a personal account as alleged? If true, what need is there for MCMC to take over a personal account?" the statement read."If it […]

today13 January 2021

Social News

[VIDEO] “Macam Teh Tarik!” – Lelaki Makan Biskut Siap Cicah Air Banjir Bikin Dekah Ramai

Bagi mereka yang terpaksa menghadapi dugaan banjir ini perlulah bertabah kerana ada segelintirnya rumah dinaiki air sehingga paras lutut dan pinggang.Namun, di sebalik kesedihan atas musibah yang menimpa, terdapat juga video-video lawak spontan daripada mangsa banjir yang menjadi hiburan untuk tatapan warganet.Salah satunya adalah video yang viral di Twitter baru-baru ini apabila aksi seorang lelaki telah berjaya mencuri tumpuan ramai.Lihat video penuh itu di bawah:

today12 January 2021

Social News

[VIDEO] Gadis Ini Tahan Malu Bila Member ‘Prank’ Nyanyi Lagu Happy Birthday. Lawak!

Menerusi video yang berdurasi 1 minit 5 saat itu, gadis tersebut pada mulanya sedang berselfie dengan kawan di sebelahnya sebelum lagu happy birthday dimainkan.Tiba-tiba, live band di kedai itu mula menyanyi bersama kawan-kawannya sambil salah seorang daripada mereka merakam reaksi gadis tersebut.“Bukan, bukan... Bukan aku, bukan aku! Bukan, sumpah bukan...” katanya berulang kali.Dia yang terkejut dengan prank itu spontan gelak dan menutup muka dengan face mask akibat malu... Click here […]

today24 December 2020

Social News

Suami Seronok Menari Setiap Kali Balik Kerja, Wanita Ini Siap Buat Kompilasi Video. Sweet!

Menerusi video yang berdurasi 59 saat itu, lelaki bernama Haissazc Hisham kelihatan sangat gembira setiap kali pulang ke rumah dengan menari pelbagai tarian random untuk isterinya.Jelasnya dalam kapsyen video itu, dia sama sekali tidak menyangka isterinya sempat membuat kompilasi video dia menari dan aksi spontan itu bertujuan ingin membuat isterinya gembira.Sweet bukan? Memang jarang dapat kita lihat seorang suami yang berperangai sebegini hanya kerana nak tengok isteri tersenyum... Click here […]

today21 December 2020